Звездата на “Съни мюзик” Лияна признава, че от всичко онова, което се изписа напоследък за нея и футболиста Благой Георгиев, най-много я е обидило твърдението, че е държанка на мутрите.

“Нека тези мъже, които са били с мен, да излязат, да се запознаем. Болно ми е, че за едната чест съм се борила, а сега ме представят като най-мръсната и най-подла жена. Наши приятели – на Благой и мои, ни предупредиха, че ако живеем в България, ще се разделим”, разказва певицата.

Тя не отрича, че много е обичала Благо. “Не съжалявам за любовта си и не бих изтрила нито един миг с него”, кълне се изпълнителката на “Лошите момичета” и “Платинена жена”.

Отдавна се знае, че първото гадже на Лияна са го застреляли, а после тя попада в лапите на кюрда Махмуд Йозджан, който лежа в затвора. На въпроса, какви уроци е извадила от житейските си катастрофи, тя отговаря философски така: “Тичайки всеки ден като лекоатлетка, много пъти се спъвах в един и същ корен, излязъл над земята. Казах си: добре, де, защо не го заобиколих, защо все се оплитам в него?

Започнах да анализирам грешките, които съм допуснала в живота си, дори съм ги потретвала и почетвъртвала. Обяснението ми е, че или нямам инстинкт за самосъхранение, защото вредя на себе си, или бързо забравям лошото. Едно кученце, ако е минало през място, където е било пребивано, няма да се завърти там. Или пък тигърът, ако влезе в чужда територия за плячка и се е сборил за нея, ще я заобиколи. А ние, хората, минаваме през грешките си, и то с бясна скорост.”