Фолкдивата Лияна сподели, че не е изживяла голямата си любов.

"По-скоро мъжете в живота ми са били мои приятели, отколкото да усещам голяма страст. Тази голяма моя любов загина в катастрофа", разказа тя пред Нова телевизия.

Друг нейн любим на име Пламен е застрелян пред очите й. "Нито се разбра кой е виновника, нито се разбра причината", поясни тя.

Лияна разказа и как се е запознала с мъжа си.

"С Махмуд ни запозна Коко Динев". Тя забременява на 21 години, но твърди, че винаги се е чувствала готова да бъде майка.

"Винаги съм имала нужда да дам любовта си на хората. Вярвам, че с тази обич аз мога да ги лекувам", сподели певицата.

По думите й тя умишлено слага край на музикалната си кариера. По онова време тя е бременна, а мъжът й е осъден да лежи в затвора. Впоследствие Махмуд бяга от затвора и отива да живее в Турция.

Дълго време тя го посещава в южната ни съседка. Сега обаче Лияна твърди, че двамата окончателно са се разделили.

Аз се чувствах като у дома по време на престоя си във Vip Brother. Обличах се така, както се обличам у вкъщи. А Мариян и Павел Чернев бяха моите две сърчица. Искам Мариян само за приятел, искам да го имам за по-дълго време в живота си".

Това заяви певицата Лияна по време на гостуването си в предаването ДИКOFF. Тя обаче отрече да е имало нещо между нея и Тервел Пулев, докато са споделяли дните си в предаването.

Пред водещия Сашо Диков тя демонстрира татуировките върху тялото си. Сред тях е буквичката на дъщеря й Дениз, както и Розетата на Плиска - символ на рода Дуло.

Лияна обясни, че твърдо е решила да се промени и да показва своята женственост