Лияна, чиято песен „Лошите момичета” послужи за заглавие на едноименна книга, в която и самата певица бе героиня, заяви за списание „Нов фолк”, че няма нищо общо с този типаж жени.

„Някои от песните си пея сякаш от името на всички „лоши момичета”, но дали хората разбират, че всичко това е метафора и аз не се смятам за такава?

Просто пея това, което другите ме наричат. Заради една връзка, която стана публично достояние, аз минах в отбора на „лошите момичета”, а всъщност толкова се разграничавам от този образ, толкова различен живот живея…", жалва се певицата.

"Всичко е една ирония относно това, което се изписа за мен. Да, имам много провокативни текстове, но това е комерсиалното в момента – а за да бъдеш актуален, трябва да си комерсиален.

Но когато вече усетих, че хората ме харесват и ми имат доверие, започнах да поднасям и нещата, които искам да изпея – текстове като „Тяло, пречиш ми”, „Забранена любов”, като следващата песен, която ще пусна и е много съдържателна, ще чуете. Просто вече мога да си позволя”, казва още Лияна.