Фолк певицата Лияна и ексдепутата от „Атака“ Павел Чернев били само приятели, въпреки всичките медийни спекулации, се казва в нейно писмо до медиите.

Красивата фолкдива иска категорично да опровергае слуховете, за по-близки отношения между нея и съквартиранта й от „Вип брадър“.

„С Павел Чернев поддържаме единствено приятелски отношения, но за съжаление, както с него, така и с другите участници във „Вип брадър“ се виждаме сравнително рядко. Непонятно ми е как, продължават да тиражират слухове за нас, без нито едно доказателство.

Чувствам се изключително щастлива в личен план, имам далеч по-различни приоритети от любовни авантюри и намирам забавление и радост в много различни неща от това“, разкрива Лияна. Тя наистина е преизпълнена с любов, но към нейната дъщеря Дениз.



Певицата допълни, че двамата с Павел са се видели за последно през януари, когато той й е връчил награда на официална церемония.



Медийните спекулации по техен адрес, карат Лияна да ограничава контактите, дори с хора, които са й симпатични, за да не дава излишен повод за клюки. Иначе тя има отлични впечатления от Павел и е сигурна, че двамата ще останат приятели, както и с повечето участници от риалити формата.