Заслужава ли си за 50 000 евро да се излагаш в ефир, да разваляш семейства, да се унижаваш и да се държиш като лека жена?

Може би този въпрос трябва да бъде отправен директно към фолк певицата Лияна, която възмути цяла България с поведението си във ВИП Брадър.

Певицата е прибрала 50 000 евро за участието си в риалити шоуто и срещу тази сума очевидно се е съгласила да демонстрира доста разюздано поведение, пише hotarena.net. Хонорарът от 100 бона в лева е бил даден с охота от продуцентите на шоуто, които са били убедени, че Лияна ще си ги изработи с труд и пот, трупайки рекорден рейтинг на шоуто. Тя изуми зрителите с такова поведение, каквото не са очаквали дори от Еделвайс, която набързо си излезе от Къщата.

Според непотвърдена информация на Лияна й е платен такъв тлъст хонорар с уговорката да флиртува до дупка с мъжете във ВИП Брадър – в частност Мариян Кюрпанов и Тервел Пулев, който си има дете и жена.

Лияна обаче сякаш доста се изсили за тези 50 000 евро и преигра – толкова, че отврати зрителите.

Крайно оскъдното облекло на певицата в Къщата възмути зрителите, но ако те са консервативни и не приемат подобно поведение, мъжете в Големия брат не би трябвало да се притесняват. Да, ама не!

Брюнетката избира толкова провокативни тоалети, че чак видимо влюбеният Тервел й направи забележка. Боксьорът й призна, че се притеснява от разголения й вид и дори извръща поглед от неудобство. Тервел дори стана брутално искрен: „Толкова късо се носиш, че онзи ден ти видях дамската превръзка“.

Скромната и нежна Лияна не можа да понесе удара, нанесен пред цяла България, и се разплака. Но бързо й мина и продължи да се фръцка по минижупи, през които й виждаме G-точката.

Всички знаем за историята между Лияна и Благой Георгиев, който остави бременната си жена заради певицата. Оттогава на Лили й се носи славата на разбивачка на семейства, а във ВИП Брадър само затвърждава имиджа.

На певицата не й дреме, че Тервел Пулев си има жена и син. Неговата половинка Диана, която е неземно красива, твърди, че с Тервел са си заедно и недоумява поведението му. Очаква се дори Диана да влезе в Къщата и тогава тежко й на Лияна.

Именно флиртовете й с Тервел най-много вбесяват зрителите. Още повече, че той няма и идея за игрите й и че Лили е взела тлъста сума, за да му се натика в леглото.

За капак снощи Лияна стигна дъното, правейки стриптийз пред влажните погледи на загрелите мъже в Къщата. По време на мисията, когато всеки трябваше да свали по една дреха от себе си, фолк дивата остана само по сутиен и започна да се кълчи пред камерите. Ама за 50 000 евро и гол кючек ще играе, дето се вика.

Всичко това се случи само за две седмици в Къщата на ВИП Брадър, а кой знае за какво още е платено на Лияна. Въпросът е струва ли си да се унижаваш по този начин за пари?