Фолкдивата Лияна продължава да изкушава мъжката аудитория с коя от коя по-секси и предизвикателни снимки. Гласовитата брюнетка в момента събира тен на Малдивите, а компания там ѝ прави 14-годишната ѝ дъщеря Дениз. Красавицата, която често разгорещява страстите в мрежата, този път наистина зашемети феновете си, показвайки фантастично тяло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liyana (@liyana_original)

На фотоса, който 40-годишната изпълнителка сподели разтапяща снимка, на която е по суперсекси дантелено бельо в цвят бордо, разкриващ удивителната фигура на Лияна. на други фотографии дори то е захвърлено и изпълнителката се къпе както майка я е родила. Известен факт е, че певицата спазва строг хранителен режим от години, който тя съчетава с редовни посещения във фитнес залата. Самата тя неведнъж е признавала, че харесва тялото си сега повече, отколкото когато е била на 18-годишна възраст.

Братовчедката на Константин е страстен привърженик на хранителния си режим и спорта, които за нея са се превърнали в начин на живот от доста време насам. "Вредната храна е категорично изключена от менюто ми, просто защото искам да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах уморената си много дълга коса... Просто си дадох рестарт и мисля, че наистина - здравето отвътре - личи отвън", сподели преди време красавицата.