Продуцентите на "ВИП брадър" са хванали куфара на Лияна и са обрали всички дълги дрехи и анцузи.

Оставили са й само късите панталонки и рокли. Това заяви певецът Константин в предаването "На кафе" по Нова телевизия по повод нападките срещу първата му братовчедка, че се е разхождала полугола по време на риалитито.

"Приемах обстановката в къщата, като вкъщи и ходех, както си ходя у дома. В къщата много пъти изтъквах, че аз не изглеждам по този абсурден начин, когато ходя на интервюта, на работа, все едно искам да провокирам. Не изглеждам така. С тези дрехи се чувствах удобно", коментира Лияна, леко засегната от упрека на Гала за облеклото й.

Братът на Коцето Светослав пък заяви категорично: "На Лили са й много дълги краката и затова всички рокли са й къси", пише ''Блиц''.



Лияна коментира и проблемът с рязането на косата й, който се видя в началото на ВИП брадър. За пореден път певицата разказа, че жени са я отвлекли, затворили и са я подстригали кичур по кичур.

"Това беше от злоба и завист, а не защото съм се намесила и разделила семейство или съм откраднала нечий мъж", спомни си Лияна.

За да не възроди лошия си спомен тя е избрала Мариян Кюрпанов да отреже косата й за мисията, а не бизнесдамата Ваня Червенкова.

Фолк дивата изказа съжаление, че е обърнала гръб на социоложката Мира Радева. "Бях повлияна от много ситуации. Към мен тя никога не е постъпвала лошо", заяви Лияна.