Мира Радева заяви на Лияна, че има психически проблеми, а певицата отиде й я изклюкари пред всички съквартиранти, видя HotArena.net.

Клюкарските умения на Лили се усъвършенстват с всеки изминал ден. Когато някой я засегне по някакъв начин, тя отива и изпява на всички съквартиранти кой, как и защо я е обидил.

В повечето случаи забележките към нея, които тя възприема за неуместни, са 100% заслужени. С раздумването на проблема тя търси съучастник, който ще опровергае нагрубяването и ще застане на нейна страна.

След като Йоана посъветва певицата само на 4 очи да е по-обрана, в следствие на това цялата къща разбра, тъй като устата на Лияна е „голяма“.

Снощи в късния епизод на „ВИП Брадър“ дойде ред и на Мира Радева, която в тесен кръг заяви на изпълнителката, че има психически проблем, който трябва да оправи. Акцентира и върху храненето на Лили, което е почти никакво. Мариан Кюрпанов също подкрепи социоложката и каза на фолк фурията, че режимът й наистина не е правилен.

След броени минути братовчедката на Коцето отиде при мама Фотка (Ваня), Йоана, Станка, Павел и Стойко и им перифразира информацията: „Мира каза, че трябва да отида на психолог“.

На Червенкова малко й трябваше, че да почне да „хвърля камъни“ по Радева.

„Изпитвам ужас от викане. Сблъскала съм се с жестока агресия – с убийства, стригане, обиди, наранявания и жестоки скандали. Просто като ми се върне лентата, бягам!“, по този начин Лияна се защити пред своя лагер.

Казаното от нея нямаше нищо общо с цялата история, освен, че потвърди, че има психически проблем.