Не Пламен, а Лияна е гласеният участник за победител във „ВИП Брадър“ 2013.

Тя е сключила най-сладкият договор, който има две страни. В официалната фигурират множество привилегии, плюс тлъст хонарар от 120 000 лв., а неофициално, на база устна договорка - стигане до финал и титлата победител във ВИП Брадър 2013 г.!

Надежден източник, много близък до шоуто, съобщи скандални договорености между певицата и главнокомандващите в шоуто. Фолк фурията е била поканена още за миналогодишния сезон на риалитито. Дори още тогава продуцентът Нико Тупарев толкова много е искал да я види в редиците си, че й предложил директно да я направят победител, пише hotarena.net.

Лияна взела най-правилното решение да не се прави на маймуна заради пари. И без това тогава била финансово обезпечена и си имала всичко.

Година по-късно, останала вече сама, гърлата получава отново покана. Този път тя не се замисля и приема, а условията – същите като предходните им уговорки. Да бъде победител!

Безсрамната Лили единствена от всички съквартиранти имала правото да вижда детето си и то вътре в Къщата и още куп привилегии – да не бъдат излъчвани лични неща, да не я снимат сутрин без грим и др.

Този път на певицата й било угодно да вземе едновременно и тлъст хонорар, и наградата. Въпреки че се носи слух, че няма да има изобщо такава, силно се съмняваме, че финалистът няма да вземе нищо.

Чалга изпълнителката в момента имала отчаяна нужда от пари, за да поддържа богатия си начин на живот, на който е свикнала. Тя срещала големи трудности да си намери мъж, който да я издържа. Освен братовчед й Константин, малко хора я канили на участия.

Тя не е попадала на елиминации досега, но според изследвания на мнението на зрителите, е най-мразеният участник след Ваня Червенкова. Парадоксално и абсурдно ще бъде, ако накрая името й бъде обявено за победител, въпреки хорската ненавист към неморалното й поведение.