Фолк певицата Лияна е покрила тялото си с цели пет татуировки, всяка от които символизира някакъв момент от живота й.

"Пентаграмата си я направих, когато се чувствах най-слаба в живота си.

Надписът "Аз съм любовта" - когато ме обявиха за вещица, "Благословена" пък, когато започна да ми върви във всичко в живота", обясни част от татуировките си Лияна, пише bliasak.bg.

На ръката си тя си е гравирала буквичката "D", която е в чест на нейната дъщеричка Дениз. "Тя е моят живот, след нейното раждане започнах да живея. Тя ми дава сили да се справя и с най-трудните моменти в живота си", обясни Лияна.

На гърба си фолк певицата пък разкрива древен символ, който може да се види и на една от стените на Плиска – Розетката на Плиска. "Направих си го през юни, миналата година", спомня си Лияна.

"Исках някакъв по-български символ, който да съдържа енергия и да ме пази. Все още не са разгадани символите в него, има различни интерпретации", обяснява певицата.

Въпреки че вече има пет татуировки, Лияна не е категорична, както че приключва с рисунките по тялото си, така и че ще продължи. "Правя си татуировките според състоянието си в момента", обясни певицата. Тя обаче е категорична, че няма да изрисува краката и коремчето си.