Лияна излезе от Къщата заради операция, а Съквартирантите се притесняват от сутринта за нея.

Павел Чернев се опитваше да успокои певицата, която много се разстрои, че трябва да влезе в болница. Спешното излизане на Лияна се наложило заради имплант, който трябвало да й се постави в челюстта, тъй като имала кухо място.

Лияна има подкрепата на всички звезди, а най-вече тази на манекена Мариян и спортиста Тервел Пулев, пише lifestyle.bg. Двамата кавалери не спират да я ухажват, а тя доволно мърка и пърха с очи заради вниманието, което й се оказва.

Проблемите на Лияна със здравето започват на 3 юни тази година. Тогава тя усеща пулсираща болка в зъбите.

"Болката в началото и сега не беше по-силна от такива случаи. Но започнах да се подувам. Взе да ме боли жестоко главата. Ужасни болки, никога не съм усещала такива. Не мога да ги опиша. Не можех да виждам, не можех да чувам. Пила съм аулин през половин час. Казваха ми, че ще се отровя, ако продължавам така. Но... болките не минаваха. Стигна се дотам, че си купувах от аптеката упойки, които сама си слагах със спринцовка във венеца. Можете да си представите какви жестоки болки са били, за да прибегна до това. Защото нямаше лекарство, което да ми помогне. Имах и висока температура. Няма да забравя - гледах как от ръцете ми излиза вода. Цялото тяло непрекъснато ми беше мокро - от болката и от възпалението. Бях се подула, не бях себе си. Това най-малко ме интересуваше, просто исках болката да спре. През това време свалих 5 кг.", разказва Лияна.

Зъболекарите режат венеца, правят кюртаж на костта, но това не помага. Накрая се оказва, че инфекцията е слязла към лимфните възли.

"Имаше моменти, в които не можех да си поема въздух. Тогава докторът ме прие в Стоматологичния факултет. Там направиха разрез на лимфните ми възли, които бяха с големината на яйце. Оттам изтече страшно много гной", спомня си Лияна.