Странни работи започнаха да стават в къщата на „ВИП Брадър”.

Както Лияна тръбеше пред всички, че за нищо на света няма да прави секс пред камерите, така лесно си свали сутиена и се изтъпанчи по голи гърди пред олимпийския медалист Тервел Пулев.

Въпреки че за всички бе повече от ясно, че става въпрос за откровена свалка, Лияна намери начин да изклинчи от ситуацията и да измисли подходящ претекст. Той беше, че боксьорът уж трябвало да ѝ върне масажа, който тя му направи преди няколко дни и на свой ред да я разпусне.

*Лияна масажира Тервел

Когато Тервел попита дали ще си го махне,  буквално зяпна от изненада, тъй като не дочака отговор, а Лияна разкопча сутиена и остана както майка я е родила.

Превземките на двамата естествено събудиха огромна доза завист сред другите съквартиранти. Брадърът Пламен също опита да се отърка около певицата, но бе жестоко отрязан: „На мен няма ли да дадеш, само боксьора се ползва с привилегии пред теб”, изсъска завистникът с блеснали очи.

*Лияна свали сутиена за Тервел!

В същото време Ваня Червенкова се изяви в ролята на сводница през модела Мариан Кюрпанов и направи всичко възможно, за да го тласне в прегръдките на Лияна. На няколко пъти тя му „намекна”, че поп-фолк изпълнителката го харесва и не е лоша идея да си пробва късмета. Кюрпанов обаче не остана очарован от перспективата и така само потвърди мнението за своята различна ориентация.

Припомняме, че наскоро фолк певицата съвсем ''невинно'' предложи на Тервел да му направи масаж, докато той си почиваше по корем на един от шезлонгите на двора. Почти седнала върху него, певицата започна да разтрива гърба на спортиста, който имаше сили само да пъшка сластно. „Ох, много хубаво го правиш така с нокти, колкото повече ме стискаш, толкова по-хубаво става“, въздъхна Пулев. "Добре ли го правя, така хубаво ли ти е“, питаше Лияна и полагаше още повече усилия.

Малко по-късно тя се присламчи към боксьора и му обясни колко много го уважава. "Грехота е да не отидеш на финал. Освен, че си изключителен спортист, ти си много интелигентно момче и това съчетание е много рядко. Ти си човек, който може да бъде пример на много други българи“, редеше нежно Лияна.

Сближаването им не остана скрито от съквартирантите и те веднага изкоментираха: "Много са сладки, виж каква любов струи от тях, някаква чиста, искрена такава.“

Симпатията между спортиста и певицата може никак да не е случайна. Самата Лияна прилича изключително много на волейболистката Диана Ненова, майката на детето на Тервел Пулев, коментират някои.

*Диана