На кротката Лияна най-после й дойде до гуша от намеците, че има психични проблеми и трябва да отиде на лекар.

Думите, разбира се, бяха на Мира Радева и то повторени няколко пъти в различни ситуации и подкрепени от Ирина Флорин.

"Вие не сте лекарки и немате право да ми поставяте диагноза, каза сериозно певицата. Не може да ми приписвате произволно заболявания и да ме изкарвaте луда, понеже съм ходела на високи точкчета, роклите ми били къси и съм правела гимнастика във фитнеса. И да ми броите хапките в кухнята, а после да говорите зад гърба ми, че съм анорексичка!"

"Аз съм толерантна и досега си мълчах с надеждата и вие да млъкнете. Вие обаче продължавате  и вече ми дойде до гуша. Не се ли сещате, че това го излъчват по телевизията и го гледат родителите ми и дъщеря ми? Не се ли сещате какво ще им причините и как ще изплашите детето, че майка му е луда? Нарочно ли го правите, или от скука?"

"Ама ти сама търсеше съвети от нас", оправда се Мира, цитирана от skandalno.net

"Да, бе, да. Приближаваш се към мен и ме питаш – искаш ли да ти кажа нещо? И аз казвам да, защото е прекалено неучтиво да те отрежа. И ти започваш да ми редиш констатациите си за тялото ми, за обувките, за упражненията. Аз не зная откога правенето на упражнения се асоциира с лудост. И дали аз трябва да потърся лекарска помощ, или вие".