В диалог със своите фенове поп фолк певицата Лияна сподели интересни неща около личния и професионалния си живот.

На въпрос дали се притеснява от дъщеря си, когато пуска по-разкрепостени снимки, тя признава: "Не се притеснявам, тъй като дъщеря ми е човекът, който ме познава най-добре и умее да разграничава сценичния ми образ от този на истинската Лили! Когато един актьор изиграе роля на убиец това не го прави убиец в реалния живот. Когато изиграя роля на блудница, това не значи, че се подписвам под този образ. На сцената съм такава, каквато публиката ме иска. В живота съм преди всичко майка, добра приятелка, надявам се и благоразумен човек."

За това защо подкрепя точно Николета Лозанова, а не Алисия, звездата споделя: "Николета ми е приятелка. Аз я познавам извън образа, който са й създали в медиите и ако я познавате така, както аз, ще я обикнете много. А щом става дума за любов - то аз съм на нейната страна!"

Перфектната си форма изпълнителката поддържа със здравословно хранене, без мазно, тестено и месо. Лияна допълва още, че не би се снимала чисто гола за роден еротичен журнал, а новата й песен "Забраненаа любов", дует с Ofir Cohen ще бъде факт в средата на юни, пишат от paparazzi.bg.