Фолк певицата Лияна показа, че има най-много опит в танците и жестовете. Тя имитира как се яде сладолед в музикалната игра на “Вип брадър”.

В нея участниците трябваше да познават песен и изпълнител само по жестове. Макар и да познаха песента на Дони “Ближи си сладоледа”, представителите на отбора й, оставиха Лияна да танцува още малко, само и само да се насладят на сластните й жестове, пише ''Блиц''.

Те обаче изнервиха Тервел Пулев, който изведнъж се ядоса и си изля гнева на “Вип брадър”. Той обвини организаторите в пристрастност. Вбесен, Тервел започна да обикаля къщата, стиснал юмруци.

“Виж на техния отбор какви лесни песни пускат. Виж как ни гласят, нема как да спечелиме”, ядоса се боксьорът.

Покрай играта страстите си разпали и Мишо Шамара, който се вбеси заради една от песните и започна да псува Биг Брадър. Последва реакция и той бе призован веднага да се яви в изповедалнята. Там Мишо Шамара продължи да крещи: "Първо се научете на честност и после си играйте!"

Санкция за поведението му нямаше, но той бе помолен да не се повтаря подобна изцепка: "Биг брадър ще ти даде цялото време на света да се успокоиш. Ще те помоли оттук нататък да се въздържаш от употребата на нецензурни думи към Биг Брадър."

В крайна сметка отборът на Лияна спечели и тя стана шеф на къщата, а първият номиниран е Тервел.