Лияна, която е една от най-красивите фолк певици, сподели в телевизионен ефир, че в последно време се е затворила доста в себе си и не контактува с много хора. Макар че има доста участия и почти ежедневно е пред погледана феновете си, звездата на Сънни Мюзик признава, че няма много истински приятели.

"Понякога се чувствам много самотна, защото всеки си има половинката, всеки си има ангажиментите, задълженията вкъщи. Не искам да преча на никого или да или да им тежа по някакъв начин" - разказа тя в "На кафе" по Нова ТВ.

Изпълнителката многократно е казвала, че с най-близките си роднини, сред които е и фолк певецът Константин, се чувства най-добре. "Много съм щастлива, че къщата ни е изпълнена с много любов, че между нас има само и единствено любов. Аз не знам какви са тези разправии със свекърви и някакви ревности между роднински. Ние няма какво да делим. Хубаво е, пълна ни е къщата, но аз съм деликатен човек и не искам да дотягам на някого с присъствието си" - обясни тя, цитира lifestyle.bg.

Лияна не скри разочарованието си от появилите се негативни публикации по неин адрес, заради които още повече се е затворила в себе си.

"Покрай всичко, което ми се случи и обстоятелствата от живота ми, аз нямам много приятели. Много ми натежават тези неща, а пък напоследък, от месец и половина, имам чувството, че някой на личностна основа ли, не знам защо толкова ме е намразил, не спират разни отвратителни публикации по мой адрес, за които аз се ядосвам и ядосвайки се, не искам да придавам това настроение на когото и да било и се затварям още повече" - сподели певицата.