Лияна успя да пробие в руския MTV канал, след като хитовото й парче „Ох, ох” се завъртя в ефира на емблематичната телевизия.

Звездата на „Сънни мюзик” направи още един удар в Русия. Обетованото главно за руски изпълнители „Русское радио” също оцени качествата на родната изпълнителка, съобщават за Signal.bg от „М-синг”.

Песента „Ох, ох” на Лияна намери място в няколко диска, събрали звездите на „Русское радио” - „Супер хит осенний 51”, „Жаркий хит парад руский” и „Жаркое лето-2011”.

За „Супер хит осений” е уточнено, че съдържа най-големите хитове според слушателите на известното радио, което е безспорно признание за нашата изпълнителка. Компания на Лияна в руските дискове правят едни от най- актуалните изпълнители като Дима Билан, София Ротару, Алла Пугачова, Дан Балан и Верка Сердючка.

Не без помощта на руските й фенове, видеото към хита „Ох, ох” вече наближава 1, 500 000 гледания в you tubе, което е абсолютен рекорд за самостоятелна песен на родна изпълнителка. В сайта има и много положителни коментари за Лияна и песента й на фенове от повечето европейски страни.