Поп фолк дивата Лияна направи разтърсваща изповед пред част от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър днес.

Вместо да се наслаждава на слънчевото и хубаво време, тя го удари на чувства и започна да разказва за бившите си гаджета на скандалната Ваня Червенкова.

Лияна не издържа и се просълзи, когато заяви на мама Фоти, че до момента никога не е оставала приятелка с бившите си. В мига, в който всичко приключвало, тя изтривала телефонните номера, съобщенията, имейлите и абсолютно всички спомени от съзнанието си.

Ваня този път не беше съгласна с нея и призна, че може да е имала малко мъже в живота си, но с всички тях е успявала да запази добрия тон и приятелските си отношения в бъдеще време.

Лияна направи разтърсваща изповед!Лияна я изслуша, след което тъжно поклати глава и си обясни ситуацията с факта, че при нея всички любовни трепети си отивали бурно и придружени с грандиозни скандали. Тъкмо затова вместо приятели, тя и бившите й гаджета по-скоро оставали врагове, които не могат да се гледат дори и на снимка.

Което навежда на мисълта защо Лияна е така резервирана от доста дни към боксьора Тервел Пулев и защо буквално не го поглежда след публичното му признание в ефир, че между двамата няма нищо повече от обикновено съжителство.