Лияна доказа, че въпреки карантината човек може да изглежда в топ форма, без да преяжда и като спортува редовно. В инстаграм тя показа снимка на перфектната си фигура и написа рецептата: „Когато стоенето у дома ти подейства като мотивация! !!!И така...Хранех се по- добре(по- здравословно), научих се да готвя, всичко онова, което да подари здраве на тялото ми, както и красота!

Прочетох доста литература, за това, как и с какво е хубаво да се храним- за оптимално здраве и , за да създадем един устойчив и дългосрочен имунитет.. Нищо не става за ден- два! Иска се търпение и постоянство! Реших да не се меря, да не си поставям срокове..,просто слушах организма си! Тренирах толкова, колкото ми позволяваха силите.. Бягах на пътека, включвах леки тежести, започнах малко повече натоварвания за крака и долна част.. Ако ми липсваше уред- ползвах подръчни средства..Нямаше извинение, с което да си спестя тренировка.

Но, преди всичко мислех за здравето си, тоест- промених всичките си вредни навици! Вредната храна е категорично изключена от менюто ми, просто защото искам да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах уморената си мноого дълга коса.. Просто си дадох рестарт и мисля, че наистина- здравето отвътре- личи отвън.

Обичам Ви! Тази малка лекция е с цел, да Ви накарам да повярвате, че не е нужно да имаш ментор, фитнес гуру, нито ултиматум или срок, за да постигнете нещо, за което си мислите, че не ви достигат сили или средства! Силата е във Вас!

снимка:инстаграм лияна