Фолк певицата Лияна се сдоби с нов автомобил. Само преди дни сексапилната брюнетка се появила пред дискотеката на братовчед си Константин пред Студентски град с ултра луксозно возило.

Новото й BMW е оценено според запознати на 150 000 евро. ''Скромната'' сума певицата събрала трудно, но не като пести от закуски, а от грим. Запознати разказват, че фолк дивата сама се грижи за визията си, а не разчита на гримьори.

Луксозната кола на певицата, както и начинът, по който се е сдобила с нея, станаха обект на обсъждане, докато Лияна взе участие в нощната фолк програма на чалга клуба. Малко преди това фолк певицата тотално сащисала влизащите в заведението клиенти докато се гримирала. Вместо да се настани в гримьорна, разчитайки на стилисти, брюнетката набързо нанесла макиажа собственоръчно. При това не другаде, а пред огледалото на колата си.

Освен че се е отказала от услугите на професионални гримьори, Лияна е свила бюджета и за гардероба си, пише lifestyle.bg. Напоследък фолк певицата се появява на участия с едни и същи тоалети. Редовни посетители на чалга клубовете отбелязват, че често пъти певицата обикаля с един и същ тоалет, но в различни цветови гами. А с какъв цвят ще се появи на участие зависи само от настроението й.