Фолк певицата Лияна се е върнала при бащата на единствената си дъщеря Дениз - кюрда Махмуд. Това призна с половин уста самата тя в предаването „Папараци".

На въпроса на Кристина Патрашкова братовчедката на Константин щастливо заяви, че се намира там, където й е мястото. „В момента личният ми живот е във възход и съм щастлива и мога да се определя отново като влюбена жена", откровено призна изпълнителката на „Лошите момичета", пише ''Всеки ден''.

В последните 2-3 години фолкаджийката избягваше медийните изяви и нито издаваше песни, нито даваше интервюта. Преди дни тя издаде нова песен „Вуду" и започна да обикаля телевизиите.

В предаването на Николета Лозанова Лияна разголи душата си и призна, че е имала отравяне на кръвта, или сепсис. Според проучванията при заболяването има 80% смъртност в рамките на 10 години след възстановяване, което показва тежестта на диагнозата. Именно това изтъкна братовчедката на Коцето като причина за отсъствието си от сцената.

„Бях на прага на най-лошото. За първи път тогава се замислих колко много ме е страх да не си отида. Не исках да виждам тъгата в очите на детето ми". Освен сепсиса е имало и сериозен риск от злокачествени ракови клетки, именно това най-много стреснало фолк певицата. Изпълнителката се бори упорито за живота си в една от най-престижните клиники, като лечението платил именно бащата на детето й Махмуд Йозджан. Мафиотът беглец, издирван от Интерпол, е бил човекът, който най-много я е подкрепял. Чалгаджийката била очарована от държанието на кюрда, заради което отново се върнала при него.

сн.: Фейсбук