Фолкдивата Лияна ще се омъжи за бащата на дъщеря си Денис - кюрда Махмуд напролет, по залез слънце, край Босфора, където е техният апартамент.

Сватбата ще е камерна, но булката се радва, че най-накрая роднините на кюрда са приели факта, че тя ще запази християнската си вяра, пише blitz.bg.

Докато бил жив бащата на Махмуд, който бил изключително религиозен, настоявал Лияна да стане мюсюлманка, ако иска да стане снаха във фамилията.

Това била една от причините за временния разрив между певицата и нейния любим.

Другите били заплахите и психотормозът, които Махмуд налагал на красавицата.

Заради нея обаче бил готов и човек да застреля.

"Беше на рождения ми ден през 2000 година. Дойдоха едни мъже, доста сериозни като положение в обществото, които проявиха симпатии към мен. За щастие Махмуд не стреля в тях, а във въздуха", разказва Лияна.

Припомняме:

В края на миналата година Махмуд покани Лияна и дъщеричката им Денис в Истанбул, където се укрива от българското правосъдие. Певицата, която преди това тръбеше, че наркотрафикантът я е заплашвал със смърт, не се помайва нита за миг и заминава...

*Лияна с дъщеря си Денис

Махмуд посреща невярната си любима и щерка им и ги изненадва с круиз по Босфора. По някое време той и Дениз изчезват. След малко се връщат при Лияна. Подучена от татко си, малката пада на колене и я пита: „Мамо, ще се омъжиш ли за татко?”. „И аз казах – ами, ако баща ти ми предложи, ще си помисля. Тогава той по същия начин застана на колене и попита: „Лильо (тай така ми вика), ще бъдеш ли моя жена?” Отговорът ми беше „Да”. Не беше нужно дори да се замислям”, разказва изпълнителката на „Като вещица”, пише "ШОУ".

Тя не пропуска да се изфука, че брачното предложение на наркобоса е била „гарнирано” с пръстен с три диаманта. Броят им бил символичен - двата по-малки символизират тях двамата, а най-големият и най-скъпият - дъщеричката им Дениз.

Палавата певица твърди, че кюрдът вече й е простил авантюрата с Благой Георгиев.

„Когато решихме да започнем заедно отначало, разговаряхме дълго. Аз не съм единствената, която е допускала грешки. Той също е правил. За конфликт са нужни двама. Хубаво е, че Махмуд помни и доброто - че в най-трудните моменти от живота му аз бях човекът до него. Знае, че ми е отнел най-хубавите години, в които трябваше да си отглеждаме детето и да сме заедно, а аз се занимавах с адвокати, следователи и прокурори. Положих много усилия за връзката ни, а той не направи нужното, за да се почувствам обичана и оценена. Това ме срина и развали отношенията ни”, споделя Лияна. Моментът, за който говори тя, е влизането на Махмуд в затвора.

*Благой и Лияна

Фолкдивата още не може да забрави и първата си любов - един от основателите на СИК - Пламен Иванов-Фалконети.

Той бил застрелян през 1997 г. пред очите на певицата на входа на ресторант "Олимп".

"Убиецът беше без маска, изскочи пред нас. Беше на 3-4 метра пред нас. Стреля със заглушител. Седем пъти, седем куршума, всичките в тялото на приятеля ми. Нямаше пропуск. Днес не ходя на гроба му...", завършва изповедта си Лияна пред журналистката Елиана Василева.

Вижте видео:

Лияна - "Пак лъжа"