Фолк певицата Лияна реши да се жалва пред Мира, Тервел и Русата Златка, че не може да открие идеалния мъж за себе си.

От своя страна те я поляха със студена вода като й казаха, че сама си е виновна да е в това положение.

Докато Мира Радева споделя за прекрасната си любов с Иво, то изпълнителката може само да говори за провалените си връзки. Според нея тя никога не е имала правото да избере сама половинката си, а основен неин проблем, че не може да запази връзките си, се основавал на това, че не се разкривала изцяло, пише hotarena.net.

Под това число имаше предвид, че мъжете до нея никога не са успяли да познаят цялата й същност, тъй като тя ги държала на разстояние.

Малко преди да каже това, Тервел Пулев наклони разговора точно към тази изповед, тъй като Лияна бе започнала да говори, че виновни за провалените й любови, са именно гаджетата й. „В теб е причината, че нещата не ти се получават“, „попари“ я със студена вода боксьорът.

Чалга фурията не разбра, че това си е обида, и тогава обърна комуникацията, че не давала на никой да я опознае до краен предел.

Златка Райкова пък й каза „Ти за мен си много лесна за влюбване“. Преди и това да е обидило братовчедката на Коцето, Лили просто сподели, че иска да има мъж, от който да не бяга.

Русата Златка продължи да я контрира, че певицата във всяко интервю казвала, че иска човек до себе си и я попита като толкова иска, дали го търси изобщо. Гърлата кратко каза „Ами не!“