Фолк звездата разкрива пред bliasak.bg, че е сбъднала една от мечтите си, ставайки водеща в предаването "Пред банята" по TV 7:

"Щастлива съм, че взимам активно участие в предаването, не стоя като украшение. Различно е от шоуто на Иван и Андрей, в което бях ководеща, защото тук имам своя рубрика. Не съм безмълвна".

Лияна е доволна и от това, че предаването й е на спортна тематика и че говори по теми и с гости, които наистина са й интересни. "Спортът винаги ме е вълнувал, макар че футболът не ми е сред любимите - признава тя. -  Чувствам, че там ми е мястото. Именно такова предаване предпочитам да водя, вместо някое, сързано с личния живот на популярните лица. В „Пред банята“ също има пикантерии, но се говори и за сериозни неща".

Запитана дали се вижда и като лице на типично женско предаване, като "Споделено с Вихра" например, Лияна отговори така: "Няма да ми отива. Аз съм малко по-темпераментна. Предпочитам да има емоции, да се случва нещо, да има дебат. Както е структурирано моето предаване - всеки път се разразява малка буря, която ми вдига адреналина и за мен това е ОК. Там почти всичко е импровизация, можеш да си кажеш мнението, независимо от всичко".