След като се разделиха с голям скандал заради изневяра, Лияна се върна отново при мъжа си Махмуд в Турция.

Певицата се оплакваше от бащата на детето си, че той системно я тормозел, че била като затворничка – не й давал да излиза от къщата им и пр. За сметка на това обаче пък си живеела като истинска принцеса. Няколко слугини тичали по нея и угаждали на всяка нейна прищявка, твърди приближен до семейството на смуглата красавица, братовчедка на Константин.

Спорде Шоу Лияна била в Турция с дъщеря си Дениз и нямала намерение повече да се занимава с пеене. Това опровергава плъзналите слухове, че Махмуд се крие в Азербайджан, след като родните служби са открили, че 39-годишният бандит е сочен от американската служба за борба с наркотиците ДЕА за един от топ наркобосовете на Балканите.



Междувременно полицейска организация го издирва като тартор на наркобанда, а България го иска, за да го тикне зад решетките с 15-годишна присъда?!? В същото време той самият се кълне, че никога не се е занимавал с наркотици: „За нашата фамилия това е голям грях. Нито ползвам, нито търгувам с наркотици!...", твърди той.

Кюрдът отрича да е бил близък с убитите Поли Пантев и Фатик, както и че е имал незаконен бизнес с роднините си - братята Саид.



Това е и причината Лияна да не обявява завръщането си в Турция. Но внезапното й изчезване от музикалната сцена и светския живот породиха множество въпросителни. Никой от семейството на певицата не коментира решението й да спре да се занимава с музика.

Според източник на „ШОУ” Лияна имала проблеми в България с врагове на мъжа си и е била принудена да замине с детето си в Турция – уж за по-голяма сигурност.