Романтична и изключително пищна  сватба между Лияна и таткото на дъщеря й  Махмуд Йозджан се отлага, а може и никога да не се състои.

Тържеството, на което щяха да се леят реки от злато, сърма, рози, скъпоценности и благоухания остава само в мечтите.

Стана ясно, че миналия месец двамата се скарали доста сериозно и Махмуд прекратил отношенията им.

Те са двойка от над 12 години и рожба на любовта им е дъщеря им Дениз. Детето расте в България и вижда баща си само когато отидат в Турция.

В разгара на любовта между певицата и гаджето й, Махмуд е заловен и осъден за трафик на наркотици и отиде да живее в Турция, за да избегне затвора. Заповед за задържането му има издадна и от Интерпол, затова той не напуска страната, а Лияна го посещава.

Техните отношения досега бяха на приливи и отливи. Певицата го изостави на няколко пъти и дори завъртя любов с футболиста Благой Димитров.

Но от солидна издръжка никой не бяга, затова тя се върна при Махмуд, като непрекъснато прекосява границата и ту живее в палата му на Босфора, ту се връща в тузарската си къща в София.

Дъщеря й живее като принцеса и не е лишавана от нищо, а самата Лиана също получава солдна сума пари за детето и за себе си. Сега обаче пещерата на Аладин се затваря. Махмуд може пак да издържа детето си, но ще спре парите на певицата.