Фолк певицата Лияна е в черна дупка през последните месеци.

Бившата изгора на Благой Георгиев е затънала до гуша в неплатени сметки, а за капак - заведенията не я канят за участия.

Брюнетката едвам успява да се оправи с парите, които получава като издръжка за детето си от бившия си мъж Махмуд Йозджан, пише Всеки ден.

Според запознати криминално изявеният кюрд, който се укрива в Азeрбейджан, отдавна не държи на изгората си и за това е спрял да праща повече пари.



"Лили отдавна го е разочаровала с постъпките си. Той искаше тя да му е вярна до гроб, но след като открито демонстрираше авантюрата си с Благой Георгиев преди години, тотално я отлъчи като специална", коментират приближени до Махмуд.

След аферата й с футболиста фолк фурията била изловена да кръшка и с още няколко мъже и това тотално я низвергнало пред гангстера.

"Едно време пари не й липсваха. Даже отказваше участия, ако не й изнасяше мястото или градът, за който трябваше да пътува. Сега, когато брои левчетата си и иска работа - няма от къде да я извикат да изпее и една песен", разказва близка до Лияна.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук