„Ще искам вярност и това мъжество, което той е проявявал“, обясни Лияна в интервю за светско списание.

Пак там певицата не скри, че е преминала през много трудни периоди покрай връзката си с кюрда наркотрафикант. Те обаче не можели да я разубедят да търси мъж, копие на бившия й.

Със самия Махмуд тя и занапред щяла да поддържа приятелски отношения. „Аз си го обичам по някакъв начин като близък човек. В крайна сметка почти целия ми съзнателен живот е преминал с него, въпреки че не сме били постоянно заедно. Той е този, с когото съм си споделяла всичко“, казва Лияна и допълва, че шансът да опитат да възкресят любовта си с кюрда е минимален.

„Едва ли ще се съберем. Не вярвам той да предприеме тази крачка, защото си има негово достойнство. А и аз не бих я направила.



Много се наранихме и двамата но никога не съм смятала, че връзката е грешка. Държала съм на този човек. Той е бил наистина мъж, от който съм поискала да имам дете.“

Според нея съденият за наркотрафик кюрд е страхотен баща, което си личало от грижите му за дъщеря им Дениз. На него можело да се има пълно доверие, пишат от skandalno.net

„Аз дори доста пъти съм се чудила дали бих имала връзка с българин изобщо“, споделя Лияна. Занапред тя внимателно щяла да преценява кандидатите за любовта й и с произволни типове нямало да се занимава. Певицата се надява следващият й интимен приятел да е мъжът на живота й.



„Чувствам се толкова уморена и измъчена след редица неприятности, които ми се случиха, че няма да е добре да срещна точно сега някого. Не съм най-добрият избор в момента. За първи път в живота си от толкова време съм сама. Досега винаги са ми се застъпвали връзките. В момента, в който приключа една, съм срещала друг човек“, обяснява Лияна пред светското списание.