"Подготвям песен, дори по-силна и въздействаща от "Изневяра"... Скоро се надявам да я чуете" - разкри Лияна пред феновете си в социалната мрежа.

Фолк звездата на Сънни Мюзик подготвя новия си музикален албум, в който обещава да бъде много щедра към почитателите си и да включи 20 песни.

Макар че актуалният й сингъл "Дай цигара" излезе в средата на декември 2012-та, в момента изпълнителката работи по няколко нови проекта. В интервю за signal.bg Лияна разказва:

"Имам 4 нови песни, които са уникални. Това е най-доброто, което Мартин Биолчев е правил за мен, въпреки че имаме страшен успех с всички предишни песни. В момента съм много затруднена за текстовете. Отбелязвала съм много пъти, че на хората им е писнало да слушат едни и същи фрази, едно и също обяснение в любов. Както на една жена й е писнало да чува един и същи комплимент от 100 мъже. Аз зная в даден момент всеки един какво ще дойде и ще ми каже. Жената обръща внимание на този, който ще я заинтригува с по-интересна реплика, на по-изобретателния, на по-провокативния тип, на мъжа, който знае как да й бръкне в душичката, но с точната дума, в точния момент" - подчертава тя.

Хитовата певица, която в последните години сама пише текстовете на песните си, е на мнение, че публиката променя своите предпочитания твърде бързо и изпълнителите трябва да обръщат внимание на тези нови тенденции.

"Аз много мога да играя с рими. Мога да напиша 10 текста за 10 минути. Мога да ги подредя по най-хубавия начин, но това ще са фрази, думи, чути в още 100 песни. Имам песни, в които съм много крайна в изказа си, но точно тази крайност провокира слушателя, той я запомня и си я запява. Някой я харесват, някои- не. В момента съм затруднена, защото търся подходящата провокация и хората са на вълни. Сега са в един период, в който обичат да слушат текста, обичат да вникват в смисъла, обичат да пеят с изпълнителя. Знаеш ли колко се променя публиката?! За три месеца попфолкът претърпя страшна метаморфоза относно продукцията. Вече хората искат да слушат текстове, искат послания. В клубовете неслучайно влизат и поп изпълнителите." - обяснява Лияна.

А каква точно ще бъде новата й песен, предстои да разберем.