Звездата на „Сънни мюзик” Лияна и екипът на предаването „Разбий Иван и Андрей” искрено се забавляват на появилите се напоследък писания за нея и набедения й за любовник - Андрей.

Жълтата преса дори намеси и бащата на дъщеричката й Дениз - Махмуд, който уж подготвял вендета за известния шоумен, съобщава „М-синг”.

Истината е, че Махмуд много харесва предаването и уважава всички, които работят там, дори е поканил целият екип да направят голямо парти в Турция. Лияна също вече приема с чувство за хумор поредните лъжи по неин адрес .

„Свикнала съм да чета всякакви интерпретации на това с кого съм и какво правя. Изпитвам абсолютно безразличие към това, дори вече мога и да се забавлявам с това. Убедена съм, че всички хора, които създават тези статии могат спокойно да работят и като филмови сценаристи. Негативи трупа главно Махмуд, но него не го касае толкова, защото не живее в България.

Искам да пожелая успех на всички, които измислят тези глупости за мен и Андрей. Ще чакам да видя кой ще е следващия заподозрян да бъде убиван.. Дано и той да е наясно с жълтата преса и всичко у нас. Аз съм много възмутена, че не пишат това, че имам връзка с гримьорката ми, или че съм скъсала с братовчед ми, с когото също бяха писали, че имам връзка! И накрая няма ли най-после да ме оженят или омъжат за някой?!”, чуди се изпълнителката на „Запознай се с мен”.