След като разкара от живота си ресторантьора Цветан Петков, фолк фурията Лияна отново е на крилете на любовта, научи HotNews от свои сигурни източници. Този път за свой спътник в живота си е избрала адвокат, шушука се в средите. 

Двамата били заедно от началото на пандемията, но нещата между тях вървяли по мед и масло. Изпълнителката видя свят покрай новото си завоевание, което я обгрижва наравно с дъщеря й Дениз. Тримата бяха неотдавна на Малдивите, като преди това също имаха няколко екзотични преживявания. За новия й мъж можем само да кажем, че малкото му име е Николай и е сред оборотните прависти у нас.

Откакто е прясно влюбена, Лияна почти не е активна в кариерата си, както и в социалните мрежи. Наскоро имаше включване в Инстаграм, в което уточни няколко неща и разкри за предстоящи важни събития, като абитуриентския бал на дъщеря й Дениз, който беше на 24 май.

"Мили мои, хлапета. Дълго време не съм пускала нищо..Както знаете - тук аз не рекламирам, тук споделям! Предстоят много, нови неща около мен и реших просто, когато има с какво да ви зарадвам, тогава да се щракна и да споделя. Уви, не се сдържах! Но, съвсем скоро ще е балът на моята принцеса Дениз, съвсем скоро ще довърша и песента си, а може би ще ме видите и в ново амплоа. Та, така.. Очакват ни все красиви, споделени мигове заедно! И, не забравяйте, че ви Обичам", написа красивата брюнетка в социалната мрежа.

Приближени до братовчедката на Константин разкриват, че тя и адвоката се стягат за сватба, която ще е много скоро. Певицата и любимия й вече са ходили на преговори в популярен столичен ресторант на ул. "Московска", където евентуално да се случи събитието. С тази крачка фолк звездата окончателно сваля оковите на бащата на дъщеря й - Махмуд, който дълги години я държеше изкъсо и не й позволяваше да стигне до сватба с друг мъж.