Лияна за пръв път изрече страховете си на глас.Блудната фолкпевица, отнела Благой Георгиев от бременната му приятелка Христина, сподели, че изпитва смразяващ ужас от бившата си половинка – кюрдът Махмуд. Притеснението й е както за собствения й живот, така и за живота на Благо.

Ще припомним, че бившият мъж на Лияна се укрива в Турция, защото у нас има 15-годишна присъда за разпространение на наркотици...

В момента изпълнителката на “Като вещица” живее заедно с дъщеря си в дома на футболиста-плейбой в чеченската столица Грозни. „Ще живеем там, където налагат обстоятелствата. Където е той, там ще съм и аз. А където съм аз, там ще е и детето ми“, споделя притеснената фолкаджийка. Както “ШОУ” пръв разбра и написа, в момента двамата се крият в хотела на Митко Събев в
Поморие, където Благо лекува травмата си.

Въпреки голямата любов, която изпитва към Георгиев, Лияна е категорична, че не би му простила изневяра. Казала му е, че ако някога разбере, че проявява и най-малък интерес към друга, няма да се кара – просто ще си отиде. „Аз, както и той, си сложихме главите на пангара и рискувахме всичко заради тази любов – според мен е глупаво дори да говорим за изневери“, приключва певицата тази тема.

Бившата наркобулка оценява себе си като напълно нов човек, откакто се залюбила с футболния национал. След години на самота, в които се криела умишлено от медиите, братовчедката на Коцето най-после е щастлива. “Вече не се озъртам като заек, който очаква всеки момент да го застрелят, защото връзката ми с Благой ме окрилява и имам чувството, че нищо лошо не може да ми се случи. Това ме прави част от Бога, защото Бог е любов. Все пак имам идея, че нещо лошо може да ми се случи, но се старая да гоня тези мисли от главата си”, заявява Лияна.