Певицата Лияна проля сълзи, след като се върна от зъболекарския кабинет обратно в Къщата на ВИП брадър.

Тя се отчая, когато разбра, че заради нова задача е отделена в едната половина на базата сама с четирима мъже и изтълкува това като намек към поведението й.

Лияна съвсем рухна, когато разбра, че Стойко я е номинирал, защото е допуснала чужд мъж в леглото си. Обвинението към нея дойде заради закачките й с Тервел Пулев и Мариян Кюрпанов, пише ''Всеки ден''.

Лияна го нарече "псевдоморалист" и се оплака на хората от другата половина на Къщата. Ваня Червенкова, Мира Радева и Павел Чернев обаче направиха всичко възможно за да я утешат.

По-късно Лияна се изправи очи в очи със Стойко. "Ти като се гушкаш със Станка, какво лошо има в това?". Тя се оплака, че много години е живяла потисната и затворена. "Това не означава, че искам да спя с всеки втори", обясни певицата.

Певицата разкри, че дълги години е била потисната и за първи път от много време се е почувствала свободна и щастлива. Така тя оправда свободното си поведение, като обясни, че не влага повече от приятелски чувства към съквартирантите си.

Певицата явно е решила да казва на всички това, което мисли, и да не дава повод за грешни интерпретации. След като си разкри душата и сподели от какъв труден период излиза, футболистът й се извини и й стисна ръката.

Драмата на Лияна стана повод бизнесдамата Ваня Червенкова да се извини на Мира Радева. Двете се изпокараха жестоко в петък в къщата и едва не стигнаха до бой заради спор кой готви повече.

Ваня се оправда с това, че на всички им е дошло в повече. "Да не мислиш, че си само ти? Вчера знаеш ли какво беше тука, като те нямаше? Мира, използвам възможността да се извиня", каза Ваня. "Аз съм малко тежко луда, но дълбоко в душата си съм дълбоко обичлива към хората", направи признание тя.