Двойна трагедия е сполетяла голямата рода на актрисата Татяна Лолова. В рамките на няколко дни са починали нейната транссексуална племенница Графиня дьо Шарни - един от първите мъже, които решават да се превърнат в жени, който по паспорт се казва Пламен и неговата майка.

Това разкрива самата Елза Парини, която преди години е работила заедно на шоу сцената с култовата персона. "Цяла нощна София и бохемите познаваха Графиня дьо Шарни. Тя почина на 50 години от рак, 20 дни след смъртта на майка си. Роднинството й с Лолова е по бащина линия на Графинята, но Татяна и семейството й са прекратили връзка с въпросната личност. Погребението е било в понеделник, но нито един представител от семейството на Лолова не е присъствал", разказа Елза пред Елиана Василева.

Кариерата на Графиня дьо Шарни започва в края на 80-те години на миналия век като вариететна артистка към дирекция "Музика и забавни програми”, работи в програмата на елитни за времето си заведения като бар "Астория" и нощния клуб на хотел "Шератон", пише Lifeonline.bg. Пламен дьо Шарни е и едно от лицата на шоу програмите на култовия микс клуб "Спартакус".