Лора Караджова и Део за малко да станат родители, но спонтанен аборт им е попречил.

Една от най-известните двойки в родния хайлайф се раздели изненадващо след близо 8-годишна връзка и досега двамата упорито мълчат и отказват да разкрият истината за внезапния крах на отношенията си, пише ''Всеки ден''.

Близки до експоловинките обаче разкриха пред, че причината двамата да скъсат е спонтанен аборт, който Лора направила преди години. Тъй като инцидентът се случил малко преди Караджова да влезе в третия месец, двамата решили да го запазят в тайна от близките си. След трагичната случка обаче нещо помежду им се пречупило и не след дълго единодушно взели решението да се разделят.

„Део много искаше да задълбочи връзката си с Лора и дълги години я молеше да си направят дете. Когато научи радостната новина, бе на седмото небе, за съжаление за много кратко време. След това се срина", коментират приятели на блондина.

*Део и Лора

Въпреки че оставил зад гърба си връзката с Караджова, Део останал шокиран, когато много скоро след раздялата им тя отиде в обятията на спортиста от Варна Валентин Славов и много скоро отново забременя.

Впоследствие се оказа, че бебето не е станало по случайност, а е било планирано. Новината буквално съсипала блондина и месеци наред той бил в депресия, докато не се запознал с мулатката Мариана, с която са заедно от близо две години.

*Валентин и Лора

*Валентин