Сексапилната водеща на "Така го правят жените" по BBT Лора Георгиева смъкна дрехите, за да позира триизмерно гола в специална фотосесия за мъжкото списание Maxim.

Чрез специални очила любопитните мъже ще имат чувството, че са близо до голата жена и че дори имат шанс да я пипнат, пише blife.bg.

Брюнетката е първият модел в България, който се заснема по 3D технология чрез наслагване на снимката, за да изглежда тя реална.

Чрез специални очила любопитните мъже ще имат чувството, че са близо до голата жена и че дори имат шанс да я пипнат.

Лора не се притеснява от това, дори напротив. Радва се, че не е като останалите мацки по кориците, които са обработени с различни технологии и изглеждат изкуствено.

Това не е първото предложение на Лора да се снима гола. Много други мъжки списания са канили водещата да се разсъблече за тях.

Тя обаче все отказвала, тъй като не бил настъпил моментът за тази стъпка.

"Ако не го бях направила сега, може би никога нямаше да го направя. Но този път срещнах точните хора. От Maxim се отнесоха с необходимото внимание и разбиране към мен", коментира пред в. "Телеграф" Лора.

Тя добави, че е решила да се снима за петия рожден ден на списанието само за ден. Тази фотосесия дори идва точно на време като подарък и за годишнината от връзката на брюнетката и нейния приятел.

Тя разкри още, че той бил против предните предложения да се съблече, но сега се съгласил, тъй като било за любимото му списание.

Проблеми за голите снимки красавицата не е имала нито в работата, нито с родителите си, тъй като всички били съгласни.

Напливът от фенове, който голата 3D Лора ще привлече, не я притеснява, тъй като тя е доста ухажвана жена и днес.

"Знам как да се справям с такива мъже, за да спрат да ме притесняват', разкрива водещата. Единствено малко разправии 22-годишната Лора е имала с фотографа на сесията Ангел Коцев, който непрекъснато я подтиквал да разкрие повече от себе си, а тя пък упорито се прикривала с ръце.

Свенливостта й се дължала и на това, че по време на фотосесията тя не прибегнала до прийома да вкара едно за отскок, както правят много други известни мадами. Тя преценила, че ще може да се справи с предизвикателството напълно трезва.