Бившите влюбени Лора Караджова и Део се събраха в студиото на вечерното шоу по bTV. Двамата бяха една от най-харесваните звездни двойки у нас в продължение на години, но в крайна сметка се разделиха, както те твърдят- без драми и продължиха живота си с нови партньори и деца.

Дъщерята на Данчо Караджов е в очакване на второ си бебе, но въпреки напредналата си бременност изглеждаше блестящо в къса розова рокля. Тя има дъщеря от ски инструктор, но в момента носи годежен пръстен от диджей Марсел. Водещият на тотото Деян Славчев пък има две деца от жена си Мариана, която следеше изявата му в шоуто от местата за публика.

Лора и Део разказаха смешна случка от общото си минало, а Део умилително я наричаше „Лорче”, но певицата бе видимо резервирана към него и в повечето време седеше леко в гръб към Славчев. Изявата им е първата публична след раздялата, а зрителите ги поздравиха: Колко е приятно от екрана да лъха добронамереност и позитивизъм! Не виждаме всеки ден такива прекрасни отношения между бивши гаджета... Така трябва”, написа Елена Галева на страницата във Фейсбук на "Шоуто на Николаос Цитиридис".

снимка:фейсбук шоуто на николаос цитиридис