Малко думи успя да измъкне в предаването си по TV7 водещият Мартин Карбовски от бившата приятелка на шоумена Део, певицата Лора Караджова.

Тя потвърди, че са скъсали, но след една прекрасна ваканция в Кабо Верде в Африка, където отиват да карат сърф. “Разделихме се, но за последно бяхме на един остров в Африка.”, призна певицата. Двамата с Део се кефили само като приятели на Кабо Верде. Те решили да се разделят преди време и ваканцията била края на осем годишната им връзка.

Двамата били осъзнали колко са се отдалечили един от друг за последните години и разбирали, че връзката им вече е изчерпана и е по-добре да се разделят приятелски. Решението не вземат импулсивно или в кулминацията на жестока караница, а цивилизовано на вечеря в дълъг и откровен разговор. B началото на март Лора се прибира вкъщи и казва на баща си Йордан Караджов, че връзката с Део вече е в миналото. Двамата току-що са се върнали от почивката на острова. 

Всичко това се случва малко след като Део вече е започнал да репетира за участието си в "Дансинг старс" по Нова тв заедно с 23-годишната танцьорка Елена.  Двамата толкова си допадат, че той бързо се влюбва в нея. Лора обаче отрече да е имало изневяра по време на връзката им. "Това е много гадно", каза още тя.

*Водещата на Dancing Stars Алекс, Део и Елена (Снимка: Bulphoto)

“Много е готин, в никакъв случай не е остарял”, отговори на провокацията на водещия красавицата. Тя е запазила добрите си чувства към шоумена, но вече гледа напред. Лора на няколко пъти даде да се разбере, че не й се говори повече в ефир за бившия й приятел.

"Щом усетиш, че нещата в една връзка не вървят, добре е да поемеш сам пътя си", каза Лора Караджова. Признава, че в последните години често се е чувствала сама. И въпреки че любовта е най-важното за нея в живота, очите й светват, като започва да говори за работата си и за предстоящите творчески проекти, пише ''Блиц''. В момента тя е на върха на кариерата си с поне по три участия в седмицата. Докато Део се издържал предимно от участия в риалити формати.
"Не бих се заточила в риалити, никога'', каза още певицата.

За Лора любовта е най-важното нещо в живота, но сега гледа напред към лятото, когато ще пусне две нови песни. Ще ги прави с двама хип-хоп изпълнители. Мечтата й засега е да запише още песни с рапъра “100 кила” и с любимците й от група “Ъпсурт”.

*Лора и 100 Кила