Лора Крумова и Галя Щърбева се връщат за втория сезон на токшоуто "Комбина", което се излъчва в 16 часа от миналата седмица.

Те заемат часовия пояс, който преди това бе отделен за "Дикoff" на Сашо Диков, а БНТ години наред излъчваше "Всяка неделя".

Това е по-добър часови пояс и безспорно е най-доброто телевизионно време. Имаме много силен екип и се надяваме това, което предложим, да бъде оценено от публиката. В предаването освен разговорите в студиото и материалите, които снимаме двете с Галя, остават и авторските рубрики на Мария Йотова, Красимир Боев и Надя Узунова, обясни Крумова пред "24 часа".

Мария разказва изключително силно, нейните истории се превърнаха в запазена марка на предаването. Краси Боев подлага на изпит обществото и неговите невинаги добри герои - между тях политици и врачки, а тази седмица показва един експеримент, който разкрива колко предвидими са комплексите ни.

Галя Щърбева пък обясни, че към екипа им се присъединява и журналистката Миролюба Бенатова. Тя ще добави своя журналистически почерк към нашето предаване. Мира показа една потресаваща история в нейната авторска рубрика: историята на един българин, в чийто камион са загинали 18 човека, които той е прекарвал нелегално, разказа Галя. Тв водещата увери, че стават "една силна "Комбина".