R&B певицата Лора Караджова, която преди няколко роди дъщеря си Алиса, изплаща на кредит нейната застраховка „Живот”.

Щерката на Данчо Караджов съхрани стволови клетки в частна банка във Великобритания, която има офис и у нас. Певицата стана майка в средата на октомври - Алиса, плод на любовта с партньора ѝ Валентин Славов.

“Много исках да стана майка. Вероятно всяка жена, когато навърши 30 години и все още няма дете, а харесва и работата си, започва да премисля тези неща - дали може да отложи още малко този момент, дали няма да стане прекалено късно, дали ще се справи. И за мен дойде точният момент да бъда мама”, заяви Лорчето, цитира “Уикенд“, пише hotarena.net.



Лора и 4 години по-малкият от нея варненец Валентин се запознават покрай общата им страст - екстремните спортове. И двамата карат ски и сноуборд.

„Като се замисля, май нашето беше любов почти от пръв поглед. Лично аз много бързо се влюбих. Първата ми мисъл преди първата ни целувка беше, че на този мъж бих искала да му родя дете. Явно е чул мислите ми, защото след 3-4 месеца сам предложи да си направим бебе. То стана в точния момент. С Део, например, изпуснахме този момент. А и честно да си кажа, от него като че ли не го исках така силно…”, признава сега младата майка.



Тя предпочела да договори на изплащане застраховката на дъщеря си. Процедурата струва около 5000 лв., но Лора и Валентин я разсрочили за период от 24 месеца.

Оставало им още една година и половина, за да се издължат на английската банка. Мълви се, че в нея се пазят стволови клетки и на новия престолонаследник на Англия принц Джорд Александър Луи. Неговата прабаба, Кралица Елизабет Втора, е близка приятелка с нейния собственик и директор.