Родната певица не спира да повтаря, че с Део и без Део ѝ е много добре и въобще не я интересува какво прави той. Тя се опита да обеди всички, че никога не е гледала "Денсинг старс" и не знае коя е Елена, пише Всеки ден.

"Никога не съм била по-щастлива от сега. Искам винаги да съм толкова щастлива", твърди щерката на Данчо Караджов. Според хората които я познават, обаче тя се пръска от завист и от яд, че на Део вече му е все едно за нея.

Тя била свикнала да го държи на малкия си пръст и смятала, че цял живот ще е така. Затова ѝ било трудно да приеме, че в живота му вече има друга.

Особено много я наранявал фактът, че семейството на чаровника, който се изявява в "Денсинг старс", харесва Елена повече от самата нея. Лора никога не била влизала в конфликт с роднините на Део, но отношенията им през цялото време били много студени, цитира slava.bg.

Део сложи край на връзката си с русокосата певица заради нейните постоянни изневери. Нещата между тях не вървят от месеци , но двамата се опитваха да крият това. Те постоянно се събираха и разделяха, докато накрая всичко свърши.