"Абсурд е да се върна отново при Део, няма да го развеждам! Той има свое семейство, но не само това е фактор. Там всичко е свършило отдавна. Минало е!", така Лора Караджова коментира слуховете според, които правила опити да се върне при бившата си изгора. Както е известно с тв водещият имаха дългогодишна връзка, но всичко приключи преди повече от две години. Малко след раздялата им, Лора се заби с ново гадже - Валентин, с когото бързо си направиха и дете.

Днес обаче влюбените са разделени и това не го крие самата Караджова: "Свободна съм! Свободна съм! Нямаше трети човек в нашата раздяла. Причината вероятно е че не се уважаваме чак толкова много, за да продължим отношенията си", изповяда се певицата. По всичко личеше, че е превъзмогнала краха в семейните си начела, тъй като Лорчето говореше по темата с известна доза непокизъм. 

Щерката на музиканта Данчо Караджов опроверга клюките, че вече има нов мъж в живота й. "Още не се е появил никой, който да ми вземе вниманието. Аз съм много странен човек и така да се каже много бързо се влюбвам. Притеснявам се, че ако се появи някой човек, ще потъна в чувства и това може да не е много добре, а да е по-скоро зле", призна Лора. Тя не крие, че човека до нея трябва освен чаровен да притежава и чувство за хумор и лъчезарен. "Спортът ме зарежда, работата и дъщеря ми също", обясни още изпълнителката на "Спуснати завеси". Тя разкри също, че детето й най-вероятно ще тръгне по нейните стъпки, когато порасне. "Наскоро това си говорехме с баща ми. Много е музикална, ритмична и май натам отиват нещата. Сигурно ще стане певица. С удоволствие бих я напътствала в тази насока", обясни пред "Папараци" Лора Караджова.