Щерката на Данчо Караджов заявява имидж на похотлива мадама, заформяйки интимна връзка с колегата си Кристо.

Отношенията между двамата не се изчерпвали само с дуетната песен "Оставам тук", която представиха на публиката неотдавна, твърдят приближени до рапъра.С Лора Караджова уж се виждали като приятели, но всъщност въртят тайна връзка зад гърба на дългогодишното й гадже Деян Славчев-Део.

Приятели на блондинката коментират също, че отношенията й с тв водещият били доста поизтъркани с времето. Макар и да живеят заедно, искрата между тях отдавна е угаснала и всичко е по-скоро рутина отколкото нещо емоционално.

Дружка на Лорчето разкрива, че тя й доверила, че има нова тръпка и това всъщност е Кристо. Той я карал да се чувства по различен начин, докато със старото си гадже дори вече рядко правели секс.

Раздялата при Део и Лора не е на дневен ред от вчера. Те не веднъж са прекрачвала прага на раздялата, но заради дългогодишните си отношения се събирали отново, доверяват източници на "Монитор".

Кристо не е афиширал до момента сериозна връзка в светските среди. Появявал се е с непознати момичета, както и няколко пъти с Галка от дует „Каризма", но без да показват близост. Не веднъж са му приписвали интимност с бившата му дуетна половинка Сантра. Музикантите обаче са категорични, че поддържат единствено приятелски отношения, и то от детските си години, така че не можело да става въпрос за друго. Раздялата им като творчески тандем преди две години обаче породи съмнения, че май любовта им е угаснала и това е сложило край на съвместното творчество, пишат от lifestyle.bg.