„Лора никога не е спирала да обича Део! Роди дете на Вальо в опит да го забрави, но и това не й се получи. А когато Део и Мариана се ожениха, Лора направо превъртя. Малко след това сложи край на връзката си.“

Това разкриха пред „Галерия“ близки на сърфиста Валентин Славов. И допълват, че откакто певицата не е с бащата на детето си, правела всичко възможно да си върне бившия.

Припомняме, че дъщерята на рок легендата Данчо Караджов се раздели с Валентин Славов преди няколко месеца. Певицата отглежда дъщеря им Алиса сама, както потвърди и лично в кулинарното предаване „Черешката на тортата“.

„Тя винаги е сравнявала Валентин с Део и му натякваше как я е носил на ръце и се отнасял с нея като с кралица. Допринесе и баща й, който не одобряваше връзката й с Валентин, но пък обожаваше Део. Новината за сватбата му буквално я съсипа“, разказват запознати.



Откакто е сама, Лора често звъняла на Део, уж за да водят приятелски разговори. Караджова била твърдо решена да си го върне обратно, пише hotarena.bg

Близки до блондина обаче не вярват той да сглупи и да остави Мариана и сина си Борислав.