След фотосесиите си в „Плейбой” и „Максим” певицата Лора Караджова често е определяна като една от най-сексапилните българки.

Русокосото миньонче е от малкото изпълнители, под чиито клипове и снимки в интернет пише само положителни неща. Лора Караджова е родена в София през 1982 г., зодия Стрелец. Дъщеря е на легендата на група „Сигнал” Данчо Караджов и е гадже на тв водещия Део.

- Лора, изглеждаш щастлива...?


- Днес (неделя-б.а.) ми се роди племенница, детенце на брат ми Даниел. Казва се Ния. За първи път през живота си усетих такова силно чувство към дете... В смисъл че с удоволствие бих го гледала, бих му била нещо като втора майка... Започва да ми харесва това усещане.

- А това означава ли, че идва времето и ти да станеш майка? Мислила ли си по този въпрос?


- Естествено, че съм си мислила понякога, какво ще стане, ако стана майка, но ще почакам още малко. Няма да е в близките една-две години. Усетих обаче това чувство покрай племенницата ми, може би да си родител е още по-велико усещане. Ще разберем, живот и здраве.

- Често се появяват слухове, че с Део ще се жените...

- Това не е вярно. Не знам какво толкова го обсъждат този въпрос навсякъде. Това ли е най-интересното нещо за хората, та ние живеем заедно и без това. Вече ми става лошо от тази тема.

- Кое е най-абсурдното нещо, което си чела за себе си?


- Пак беше нещо, свързано с раждането. От рода на това, че съм направила спонтанен аборт в някаква си клиника, при не знам кой си лекар, в еди-колко си часа. С подробности даже. Такива невероятни глупости. Големи измишльотини се пишат, но това за първи път ме обиди. Вътрешно го приех, гадно ми стана.

- След фотосесиите, които направи за мъжки списания, много хора те определят като една от най-сексапилните жени в България. Свалят ли те упорито?

- Не бих казала, че е много. Може би знаят, че съм заета, и затова не ме свалят. Понякога дори се чудя не изглеждам ли добре, че не ми обръщат толкова внимание. Има доста по-атрактивни жени в България от мен. Въобще не целя такова нещо. Снимала съм се за мъжки списания, защото в крайна сметка ние сме се родили голи, това е съвсем нормално. Защо да не се снимам, докато изглеждам що-годе добре? Това не са някакви гадни порноснимки, а красиви и естетически издържани фотографии. Защо не? Мисля, че това е нормално?

- Трудно ли ти беше в началото да се съблечеш пред обектива? Има ли я еротичната тръпка, когато се снимаш?


- Първата ми фотосесия в „Максим“ беше преди 4-5 години. Тогава срещнах много готини хора, с които продължих да работя. Еротична тръпка няма. Това си е работа. Не е лесно да седиш в една поза 27 минути. Коленете те болят, кръстът те боли, изкривяваш се, работа си е.

- Део не ревнува ли, че се събличаш?

- Не, той се радва, кефи се и баща ми. Преди да се снимам за „Плейбой”, Део беше във „ВИП брадър”, нямаше как да го попитам дали няма нищо против, но пък питах баща ми, родителите ми какво мислят по въпрос. Те нямаха нищо против. Това си е някакво творчество, не е лошо нещо, не е порнография. Работя с балет „Нова”. С тях сме на това мнение, че сме млади готини жени и трябва да сме секси и красиви. И така се опитваме да изглеждаме на сцената и пред обектива. Някой ден, като не ставаме и не можем да се показваме, няма да го правим. Това си е част от живота.

- Усещаш ли мощната сянка на баща си?

- Аз такава сянка не съм усещала никога през живота си. Може би и той ми е помогнал да не се чувствам под нея. Ние двамата сме много различни. Аз, общо взето, сама съм си постигнала това, което съм направила до момента, то може да не е нещо невероятно, но аз съм си го изградила сама. Израснала съм на неговите концерти и турнета. Майка ми каза: ”Ти беше на 40 дни, като те заведохме на „Златният Орфей”.

- Често снимаш във вода, под вода, на плажа, в морето, навън? Личи си, че изпитваш огромно удоволствие.

- Естествено, кой не си пада по плажове! За мен природата е най-естествената среда, обичам да се вливам в природата. По цяла зима карам сноуборд и съм в гората. През лятото пък карам сърф. В момента, в който имам време, се отдавам на природата. Това е най-божественото чувство.

- Разкажи ми за татуировките си?


- Първата си я направих на 13 години, заведе ме баща ми. Наистина. Бяхме във Варна. Брат ми е бил тогава на 17. Заяви, че иска да си прави татуировка. Баща ми ни заведе в едно студио, където техният барабанист се беше татуирал. Казах, че искам и аз. Татко се съгласи. Направих си някакво делфинче, долу на крака. Факт е, че баща ми ме заведе. На 16 години си направих още една татуировка с цветя. Това лято тя се разрасна.

- Как с Део си напасвате ангажиментите?

- Много ни е разбъркано. Последните 1-2 месеца не мога да се прибера вкъщи. Може би зимата ще имаме повече време. Хубаво е обаче да имаме повече работа, с това си изкарваме хляба.

- Какво сънуваш?

- Мога да кажа, че в сънищата ми се случват доста по-интересни неща, отколкото в живота. Някакви приказки сънувам. Много често насън се лутам над вода. Един път сънувах мелодия, която веднага станах и си я записах на телефона, не че съм я реализирала, но и тя ще си намери мястото.

„Всичко, което ми се случва, не съм го планирала. То става от само себе си. Не съм амбициозен човек, но много обичам да правя това, с което се занимавам. Харесвам хората, с които работя, и нещата ми се получават добре. Успехът идва от само себе си. Със сигурност 2011-а ми беше много силна. Не съм спряла да пътувам, да ходя по участия, пътувам и с „Ъпсурт“. Имахме много концерти, на две турнета ходих, това във време на криза е много трудно. Много успешна беше. Надявам се и следващата да е добра.”

Източник: в. "Монитор"