Преди броени часове Лора Караджова се престраши и показа на България новото си гадже. Гордият щастливец е 25 годишният собственик на дискотека в Благоевград Мартин Грънчаров, а двамата вече съвсем не крият чувствата си от зорките очи на тълпата.

За първи път Лора Караджова и Марто демонстрираха чувствата си в известен столичен клуб, където младият бизнесмен отпразнува своя рожден ден в компанията на най – близките си приятели. С певицата се целуват пред хората и открито признават, че са сгодени.

Интересен факт е, че Лора Караджова извади на показ своя нов избраник само пет дни, след като Део оповести за връзката си с танцьорката Елена, която му партнира в телевизионното шоу ''Денсинг старс''. По мнението на хората, това доста много прилича на кърваво отмъщение към веселия блондин, който първи реши да се прави на интересен с новите си завоевания.

Близки до Лора Караджова издават, че тя и Мартин се имат още от декември миналата година, когато се запознават при нейно участие в клуба му в Благоевград. Затова призна и самата тя още преди няколко дни като разкри, че от няколко месеца си има друг, но просто не ѝ е било удобно да каже на Део.

Драматичната раздяла на Лора Караджова и Део се превърна в едно от най – коментираните светски събития в последно време. Двамата се раздърпаха след като взаимно осъзнаха, че връзката им е станала напълно безсмислена и повече не могат да живеят заедно, пише skandalno.net.