Въпреки че не блести с особени гласови възможности, Лора Караджова намира начин да привлече вниманието към себе си.

Щерката на фронтмена на „Сигнал" Данчо Караджов, прочула се главно с пиянските си изцепки по клубове и дискотеки, хвърли поредната бомба. Лорчето, която преди време скъса с Део, защото „не били един за друг и връзката им се изчерпала" е сгодена. Или поне се прави на такава.

Певицата се появи на последното си участие със скъп златен пръстен с бял камък на заветния безименен пръст, като не свали лъскавото бижу цяла вечер. Според запознати кръшната певица е пристанала на новото си гадже, заради което дори била решена да спре пиенето.



„Тя се превърна в съвсем нов човек, запали се по здравословния начин на живот, сърфа и бягането. Няма нищо чудно, че е приела предложението му и двамата са се сгодили - те са си един за друг", коментират приятели на певицата. Оказва се обаче, че това не е първото предложение за брак, което Лорчето получава. Синеоката красавица е отказала няколко пъти на бившето си гадже Део и това е една от причините шоуменът да се раздели с нея.



„Део беше готов да предприеме тази важна стъпка, но тя не беше. За това и той се отчая след третия път и спря да й предлага. За него връзката се превърна в загуба на време, след като видя, че на никъде не отиват нещата", тюхкат се приятели на блондина, пише ''Всеки ден''.

Снимки: Станислав Савов