Певицата Лора Караджова се радва на първородното си дете и е категорична, че с половинката й Валентин все така силно се обичат и до днес.

Нейни приятелки отбелязват пред сп. Story голямата промяна, която настъпила в певицата в момента, в който разбрала, че ще става майка. Някогашната луда глава изоставила напълно нощния живот и купоните.

„Като разбрах, че съм бременна, и излязох от лекаря, се хванах, че внимавам дори как вървя по улицата. Разбираш, че носиш в себе си живот, за който си отговорен”, споделя младата майка на 4-месечната Алиса.



Фронтменът на „Сигнал” Данчо Караджов коментирал с познати, че докато била с бившия си приятел Део, дъщеря му винаги се ядосвала, ако някой отворел дума за бебе или сватба.

С Валентин обаче поискали да имат бебе почти веднага, заради силните чувства помежду им.

"Когато решиш да имаш дете, трябва да уцелиш момента", споделя Лора Караджова по повод коментарите, че много бързо с Вальо са се решили да станат семейство.



"Страшно много обичах моя мъж, а когато и двамата се обичат силно, това е моментът, в който трябва да направят детето си, защото той после може да отлети. Вярвам, че едно дете трябва да се направи с любов. С мъжа до мен и сега много се привличаме и обичаме", казва певицата пред списанието.