Лора Караджова обяви, че участието й във „ВИП Брадър” е трябвало да се случи заедно с нейния баща Данчо Караджов. Китаристът на „Сигнал” обаче отказал. „Когато поканиха мен, поканиха и него, искаха да влезем заедно, само че той отказа. След като излязох от формата обаче, баща ми ми каза, че би живял много спокойно в Къщата. От думите му ми стана ясно, че може би някой ден има шанс да стане част от този формат, но като цяло не мисля, че ще се чувства добре в него. Лично аз не бих го посъветвала, най-вече заради игрите, свързани с физическата издръжливост.”, казва певицата пред вестник "Шоу".

Тя намира победата на Наско Колев за напълно закономерна: „Възпитано момче е. Талантлив, работлив. Джентълмен. Не съм видяла лошо от него”, коментира бившата съквартиранта. Най-щастливият момент за нея от шоуто бил, когато при нея дойде на гости сегашното й гадже, а най-лошият-когато Кулагин развалил тортата на рождения ден на дъщеря й. Лора се надява любовта й с диджея Марсел Рохас да продължи. Двамата с дъщеря й се разбирали прекрасно.

Лора не пести критики и към Папи Ханс, който обвинява в лицемерие: „Уж през цялото време бяхме много близки с Папи, но накрая в него явно се отключи някакъв страх от конкуренция. Не можах да разбера какво му се случва. Когато излязох, даже гледах едно видео, в което аз и Петко си говорим и аз му запявам нещо. Папи се подразни и на това. В същото време той е човекът, който не спря да вие през цялото време?! Аз никога не му направих никаква забележка, даже му се радвах. Също така му беше много смешна реакцията и при онази прословута мисия с тоалетната, в която Мира и Божана трябваше да познават отговори. Папи просто прекали! Ок, кажи го веднъж, два пъти, обиди се за малко, ако щеш, но пет дена да си като попарен и то последните дни, не е нормално”.