Опосумите Иван и Андрей предизвикаха поредния скандал в телевизионните среди, след като откраднаха от конкурентните си Би Ти Ви русокосата Лора Караджова и я примамиха да отиде при тях за двойно повече пари.

Въпреки че категорично бе обещала да участва в продукцията „Африка” на ефирната телевизия, тя веднага откликнала на предложението на двамата продуценти и без много да му мисли се прехвърлила в тяхната „Музикална академия”.

Хора от екипа на Иван и Андрей разкриха, че практически двамата буквално свалили Лора Караджова от самолета за Африка, за да я примамят в собственото си шоу.

От своя страна певицата пък споделила, че предпочита да заработва в София, отколкото да ходи в джунглите и пустините, за да се бори със змии и гущери, пишат от skandalno.net

„Не ме интересуват парите, аз от тях си имам достатъчно. Неустойки има, но не са чак толкова страшни. Освен това Иван и Андрей обещаха, че ще покрият всичко, защото съм и нужна. Освен това в „Музикална академия” ще има още един човек, който много искам да видя и да си поговорим на четири очи с него”, споделя Лора намеквайки за засечката с бившия ѝ любим Део.